

La Palma Cabernet Sauvignon to klasa sama w sobie. Trunek ten zachwyci wszystkich fanów win produkowanych ze szczepów winogron o nazwie cabernet sauvignon.
Czerwone, wytrawne, prosto z Chile - zachwyca nie tylko barwą, ale także gamą cudownych aromatów. Nuty zapachowe zostały zdominowane przez likier z czarnej porzeczki, wiśni i jagód. Aromaty owocowe przełamane intensywnymi nutami drzewa cedrowego i czekolady.
W smaku świeża owocowość miesza się z delikatnością i słodyczą tanin. Idealne do serów pleśniowych, wołowiny i wszelakich deserów w których dominuje czekolada oraz wanilia. Najlepiej smakuje podane w temperaturze 16-18 stopni Celsjusza.
Opis
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
check_circle
check_circle