

Juan Carrau Cabernet Sauvignon to wino czerwone, wytrawne, którego ojczyzną jest Urugwaj.
Produkowane ze szczepu winogron o szlachetnej nazwie cabernet sauvignon. Typowe wino owocowe. W zapachu aromaty owoców mieszają się z nutami ziołowymi, co gwarantuje niezwykłe doznania zapachowe. Zioła w dostojny sposób podsycają intensywność akcentów owocowych. W smaku taniczne, a każdy łyk kończy się długim, przyjemnym i niezapomnianym finiszem.
Świetnie sprawdza się do mięs, wędlin oraz dań bazujących na makaronach. Idealną temperaturą podania jest temperatura pomiędzy 16 a 18 stopni Celsjusza.
Opis
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
check_circle
check_circle