KAIYO JAPANESE MIZUNARA OAK to połączenie trzech maltów z Japonii i pełne leżakowanie w beczkach z dębu Mizunara. Po okresie leżakowania w Japonii whisky spędza dodatkowe 3 miesiące maturacji na oceanie podczas transportu do Europy.
GLENFIDDICH 26YO. Whisky, skomponowana z destylatów, które dojrzewały wyłącznie w beczkach po bourbonie. Po 26 latach whisky uzyskała indywidualny charakter z przewagą świeżych nut. Świeży i pełny aromat z nutami wanilii i toffi. W smaku gładki i subtelny z nutami wanilii, jabłka, cynamonu, pieprzu, lukrecji, drewna, kandyzowanych cytrusów, gałki...
BALLANTINE'S BRASIL to szkocka tradycja whisky w brazylijskiej odsłonie. BALLANTINE'S BRASIL to trunek, który powstał z połączenia whisky pochodzącej ze Szkocji z aromatem skórki z brazylijskiej limonki.
CHIVAS REGAL MIZUNARA. Szkocki trunek inspirowany japońską tradycją. To kompozycja whisky dojrzewających w beczkach wykonanych z japońskiego dębu Mizunara. Proces ten zapewnił bogaty, owocowy smak i aromat oraz nutę pikantności w finiszu.