

FLYING DUTCHMAN N0.1 RUM to pierwszy rum, którego domem rodzinnym jest Holandia. Jest też pierwszym rumem, który został wyprodukowany z czystej, fermentowanej melasy z trzciny cukrowej. Proces fermentacji następuje przy użyciu odpowiednich drożdży w niskich temperaturach i w niewielkich ilościach. Tak wyjątkowe podejście do procesu produkcji wpływa na owocowy aromat i smak alkoholu. Fermentacja trwa minimum dwa tygodnie, co jest dosyć niespotykane. Pozwala to uzyskać wyjątkowo delikatne walory smakowe. Alkohol ten podlega procesowi potrójnej destylacji, a następnie dojrzewa w dębowych beczkach przez jeden rok.
Opis
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twoja recenzja nie może być wysłana
check_circle
check_circle