SPEYMALT MACALLAN. Gordon & MacPhail to rodzinna firma, która butelkowaniem whisky single malt zajmuje się od 1895 roku. W tej chwili jest jedyną niezależną firma na świecie, która ma prawo do stałego butelkowania whisky ze słynnej gorzelni Macallan w regionie Speyside. Wersja z 2007 roku spędziła 9 lata w beczkach po sherry typu Hogshead (1st fill oraz refill). Ta whisky to typowy „speysider” charakteryzujący się słodkimi nutami rodzynków, miodu, pomarańczy oraz karmelu. W odróżnieniu od większości oficjalnych bottlingów trunek posiada określenie wieku oraz naturalny kolor (nie jest barwiony karmelem).
GLEN GRANT 10YO WHISKY to 10 letnia whisky single malt, dojrzewająca przeważnie w beczkach po bourbonie, z małym dodatkiem whisky z beczek po sherry. Wyróżnia się słodkim, lekkim smakiem z nutami orzechów laskowych, przypraw korzennych, wanilii oraz świeżych owoców.
AUCHENTOSHAN 12YO to subtelna whisky typu single malt o złoto-miodowej barwie. Dzięki potrójnej destylacji i dojrzewaniu przez ponad dwanaście lat otrzymujemy whisky, która ma kuszący zapach tostów prażonych migdałami, karmelizowanego toffi oraz delikatnego smaku cytrusów przechodzących w słodkie nuty.