HAMILTONS HIGHLAND WHISKY. Seria Hamiltons Whisky dedykowana jest osobą pijącym i poszukującym okazji na spróbowanie wspaniałych destylatów z czterech regionów Szkocji. Region Highland czyli wyżyny Szkocji są największym regionem produkującym whisky. Przy takich rozmiarach trudno mówić o jednym spójnym charakterze lecz cecha łącząca wszystkie gorzelnie to intensywność i kompleksowość. Kolor: szczero złoty. Zapach: intensywny i świeży z cytrusowymi nutami oraz cieniem korzennej dębiny. Smak: czysty i rześki z przyjemną harmonią pomiędzy naturalną słodyczą, a dębiną. Finisz: przedłużający się nutami słodowanego jęczmienia i dębowej wanilii.
AMRUT FUSION SINGLE MALT powstała z mieszanki torfowego jęczmienia ze Szkocji (25%) i nietorfowanego jęczmienia z Indii (75%). W Whisky Bible 2010 Jima Murray'a zdobyła tytuł trzeciej najlepszej whisky świata. W 2011 roku uznana przez Malt Advocate za najlepszą whisky świata. Aromat kawy, ciemnej czekolady, marmolady i lekki ślad dymu.
BOWMORE 12YO to szkocka whisky typu single malt. Whisky o harmonijnym smaku z lekkim posmakiem gorzkiej czekolady i gruszek. Delikatne nuty miodu i cytryny łączą się z torfowością tego wybitnego trunku.