- Obecnie brak na stanie
- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka
- Razem z dostawą: 0,00 zł
- Alkohole
- Pozostałe produkty
- Producenci
- Aberfeldy
- Absolut
- Baileys
- Ballantines
- Beluga
- Belvedere
- Bombay Sapphire
- Bushmills
- Carbon Champagne
- Chivas Regal
- Chopin Vodka
- Ciroc
- Dalmore
- Dewar's
- Dom Perignon
- Finlandia
- Glenfiddich
- Glenlivet
- Glenmorangie
- Grey Goose
- Isle Of Jura
- Jack Daniel's
- Jagermeister
- Jameson
- Jim Beam
- Johnnie Walker
- Krug
- Martini
- Metaxa
- Miodula
- Moet & Chandon
- Nemiroff Vodka
- Piper-Heidsieck
- Polmos Siedlce
- Polmos Żyrardów
- Pravda
- Śliwowica
- Veuve Clicquot
- William Grant & Sons
- Wódki regionalne Kurnwica
MARAMA RUM to lekki i aromatyczny, pikantny rum, wytwarzany z czystego rumu Fidżi, doprawiony krajowymi owocami i roślinami. Ta wyrafinowana kompozycja w jednej chwili przeniesie Cię do oazy lata. Pozwól się zabrać w podróż do miejsca, gdzie tropiki spotykają się ze świetnym rumem!
Tropikalny rum
MARAMA RUM idealnie gasi pragnienie na ciepłe tropikalne noce, to wielokrotnie nagradzany, pikantny rum, który jest dobrze zbalansowany z intensywnymi owocowymi smakami. Leżakowany w beczkach po rumie Fidżi i mieszany z najlepszymi dodatkami w postaci tropikalnych owoców, z pewnością będzie wyszukanym wyborem na każdą okazję. Ten trunek jest czystym wyrazem piękna i kultury wyspy. Daje smak rumu z nutą wanilii z lokalnych orchidei waniliowych i kokosa z palm. Najlepszy klimat i idealna równowaga słodyczy. Rum destylowany do perfekcji. Rum Marama jest idealnym alkoholem do samodzielnego popijania lub dodawania do koktajli, które wymagają jasnego lub ciemnego rumu. To wyrafinowany alkohol o najlepszych cechach klimatu z całego świata i smaku, który jest charakterystyczny i bardzo zsynchronizowany z wymagającym podniebieniem.
Fenomen rumu
Rum to destylowany napój alkoholowy wytwarzany z trzciny cukrowej. Proces destylacji obejmuje użycie sfermentowanego produktu ubocznego z trzciny cukrowej znanego jako melasa. Rum był produkowany w regionie Karaibów od co najmniej 1657 roku i był pierwotnie używany do produkcji bardziej pitnych napojów spirytusowych niż można było uzyskać używając tylko wody, melasy i drożdży. Rum jest wytwarzany przez destylację sfermentowanej melasy, która pochodzi z krystalicznej fermentacji soku z trzciny cukrowej. Pierwsza destylacja odbywa się w stosunkowo niskiej temperaturze w celu wytworzenia produktu o niskiej zawartości alkoholu. Druga destylacja w wyższej temperaturze wytwarza meteglinę, która jest źródłem charakterystycznego smaku rumu. Rum jest produkowany w takich krajach jak Dominikana, Haiti, Kolumbia, Jamajka i Portoryko.
Informacje o produkcie
- Producent
- MARAMA
- Zawartość alkoholu
- 40%
- Pojemność
- 0,7L
- Kraj
- Indonezja
- Typ produktu
- RUM