- Obecnie brak na stanie
- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka
- Razem z dostawą: 0,00 zł
- Alkohole
- Pozostałe produkty
- Producenci
- Aberfeldy
- Absolut
- Baileys
- Ballantines
- Beluga
- Belvedere
- Bombay Sapphire
- Bushmills
- Carbon Champagne
- Chivas Regal
- Chopin Vodka
- Ciroc
- Dalmore
- Dewar's
- Dom Perignon
- Finlandia
- Glenfiddich
- Glenlivet
- Glenmorangie
- Grey Goose
- Isle Of Jura
- Jack Daniel's
- Jagermeister
- Jameson
- Jim Beam
- Johnnie Walker
- Krug
- Martini
- Metaxa
- Miodula
- Moet & Chandon
- Nemiroff Vodka
- Piper-Heidsieck
- Polmos Siedlce
- Polmos Żyrardów
- Pravda
- Śliwowica
- Veuve Clicquot
- William Grant & Sons
- Wódki regionalne Kurnwica
YUZU to japoński gin, pełen nieoczywistości. Oferuje zapach morza, smak tradycyjnego japońskiego koktajlu. Gin YUZU to dla nas nowy, ekscytujący sposób na cieszenie się tym światowej klasy produktem. Ten alkohol ma lekki, orzeźwiający smak i oferuje nutę wiosny prosto z Japonii.
GIN YUZU to naturalny gin z destylarni Kyoya. Składa się z 9 różnych ziół i przypraw. Każde zioło i przyprawa są destylowane osobno – i wszystkie pochodzą z wysp japońskich. Delikatny i łatwy do picia – to idealny wybór na każdą okazję.
Japoński gin pełen ziół
Ten gin to aż 9 różnych ziół i przypraw. Całkowicie nowy Gin Yuzu to idealny gin do dzielenia się z przyjaciółmi, świętowania z kolegami z pracy lub nalewania do drinka z dobrymi przyjaciółmi. To gin mocno roślinny. Najbardziej autentyczny japoński gin z Kyoya - zrobiony z 9 różnych ziół i przypraw. Poznaj jego roślinny fenomen!
Fenomen ginu
Gin to destylowany spirytus wytwarzany z suszonych, sproszkowanych i zmiażdżonych owoców jagód jałowca. Powstaje przez destylację ginu z jagodami jałowca, w wyniku czego powstaje gin.
Istnieje wiele rodzajów ginu. Gin można destylować na dwa różne rodzaje: aperitif lub koktajl spirytusowy oraz likier (rodzaj spirytusu). Proces destylacji zwykle rozpoczyna się od jagód jałowca, które najpierw sprowadza się do balsamicznego jałowca. Następnie jest ponownie destylowany, a powstały gin nazywa się ginem. Gin ma wiele zastosowań w gotowaniu i koktajlach.
Gin może być stosowany jako składnik wielu dań słodko-kwaśnych, takich jak chutney, pikle czy przetwory. The gin jest również używany w niektórych rodzajach toników oraz jako baza do nalewek. Gin jest zwykle dostępny w czterech stylach: wytrawnym, słodkim i na bazie wermutu lub mieszance wszystkich trzech. YUZU to esencja roślinnych smaków, idealny jako baza do drinków lub solo!
Informacje o produkcie
- Producent
- KYOYA DISTILLERY
- Zawartość alkoholu
- 47%
- Pojemność
- 0,7L
- Kraj
- Japonia
- Typ produktu
- GIN