SPEAKER LONDON DRY GIN - klasyczny suchy gin, który jest produkowany od 1916 roku i stał się wzorem jakości suchego ginu angielskiego. Firma Campbell Mayer & Co Ltd. została założona pod koniec XVIII wieku. Początkowo była to niewielka gorzelnia produkująca kilka rodzajów whisky. Firma produkuje obecnie dużą liczbę napojów, które stały się znanymi markami na całym świecie. „Campbell Meyer” podtrzymuje tradycję produkcji rodzinnej, w naszych czasach ta firma - jedna z niewielu w Szkocji, potomków firm kontrolowanych przez założycieli. Lata doświadczenia, stare rodzinne przepisy i odpowiedzialność za jakość swoich produktów - główne elementy sukcesu szkockiej firmy. Firma posiada bogate zaplecze magazynowe i produkcyjne do dojrzewania, mieszania i butelkowania różnych markowych produktów. Wydano 7 marek whisky, wódki i ginu w różnych pojemnikach i różnych okresach ekspozycji. Ekspozycje wobec firm specjalizujących się w alkoholach wykorzystują nowe dębowe beczki i beczki z burbonem, porto i sherry, biorąc pod uwagę, że główny wpływ na jakość whisky ma właśnie ekstrakcja alkoholi.